Valoració de la I Festa pel Territori

XaraSudLogo

La I festa pel Territori que es va fer el passat dissabte 25 d’abril a La Selva del Camp, organitzada per Xarxa Sud, de la qual la plataforma del Priorat és un membre actiu, va ser un èxit de participació i durant el dia van passar aproximadament un miler de persones per l’Hort d’Iglesies.
Totes les xerrades van ser acollides amb notable interès per part del públic que va omplir la sala de gom a gom.
Les actuacions musicals, que es celebraven simultàniament a les xerrades, també van gaudir de gran afluència de públic que va quedar satisfet per l’alt nivell general. La festa de tarda es va alegrar amb gegants, diables i xocolatada que van fer les delícies de tothom i especialment de la canalla.
La Plataforma hi tenia una parada durant tot el dia, on repartíem informació, veníem samarretes…
Quant a la festa de nit, no va cobrir les expectatives de participació esperades, tot i això, es va allargar fins a la matinada.
Agraïm a tots als músics, als ponents de les xerrades i als grups festius que tot plegat hagi estat possible. També a totes les entitats i persones voluntàries que ens han donat suport a i en especial el suport i l’acollida per part de l’Ajuntament de la Selva del Camp.
Des de la plataforma del Priorat, voldríem agrair especialment els cellers de la comarca que van donar vi per ajudar a cobrir les despeses de la jornada: la Conreria d’Scala Dei, Cellers de Scala Dei, Burgos Porta, la Vinícola del Priorat i Agustí Perelló.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s