Adheriu-vos a l’acord comarcal sobre la implantació de les energies renovables al Priorat 2021

Us animem, un cop més, a adherir-vos a l’acord comarcal sobre la implantació d’energies renovables al Priorat 2021, promocionat per l’associació Prioritat. I, si ja ho heu fet (gràcies!), procureu que les entitats i empreses de les quals formeu part facin el mateix – i també amics i amigues, veïns i veines, tant dins com fora de la comarca!

I si ho podeu fer avui, molt millor, ja que demà es es presenten al·legacions contra els primers macro-projectes fotvoltaiques, i volem afegir-hi les xifres (no noms) actuals d’adhesions, actualment quasi 2.000 entitats, empreses i particulars. No obstant, continuarem recollint adhesions, tant dins com fora de la comarca, per poder presentar un front unit davant la massificació, i per reivindicar un altre model d’implantació de les energies renovables.

El model actual d’implantació massiva de centrals eòliques i fotovoltaiques, majoritàriament a les comarques del sud i de ponent, és SOLUCIÓ O ESPECULACIÓ? Reivindiquem un Priorat sostenible en tots els sentits: la sostenibilitat implica generar energia neta, però també mantenir un paisatge agroforestal productiu en un mon rural on la gent pugui seguir vivint i treballant, ara i en el futur.

FORMULARI PARTICULARS:

https://forms.gle/Ny675HBTdbja27JdA

FORMULARI ENTITATS I EMPRESES:

https://forms.gle/mgLFDoqjq2CgrNUb9

Comptem amb valtros!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s