La Plataforma

La Plataforma del Priorat és un col·lectiu de persones, entitats i associacions que, davant les contínues agressions al medi natural que patíem a la nostra comarca, a l’any 1999 ens vam agrupar per reivindicar un altre model de gestió i de desenvolupament. Contribuïm al debat sobre qüestions com l’ordenació del territori, l’urbanisme, les comunicacions i l’energia, des de criteris de desenvolupament sostenible, participació i respecte pel patrimoni natural i cultural. De moment, s’ha aconseguit la declaració del Parc Natural de Montsant i la signatura (gràcies a tots el partits polítics amb representació a la comarca, i a la Plataforma) de l’Acord comarcal per al desenvolupament de l’energia eòlica, a mes de fer sentir als cercles institucionals i mediàtics la veu del Priorat.

Els nostres objectius

  • El desenvolupament sostenible del Priorat: donem el nostre suport al projecte de Carta de Paisatge, i a la candidatura per declarar el Priorat paisatge cultural Patrimoni mundial per la UNESCO
  • La defensa del patrimoni natural i cultural del Priorat. “Vi + oli + paisatge = futur
  • La conscienciació popular sobre la necessitat d’una nova cultura dels recursos naturals (aigua, energia, territori).

On ens trobareu

La forma més fàcil i ràpida de trobar-nos és per mitjà del correu electrònic prioratindignat@gmail.com. També podeu adreçar-vos a:
Plataforma del Priorat
C. Salvador Estrem i Fa, 14
43730 Falset (el Priorat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s